Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ı ziyaret ederek, şehrin ve ülkenin gündemi hakkında görüş alışverişinde bulundu.
Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Ayşe Ünlüce’yi makamında ağırladı ve iki başkan, Eskişehir ile ilgili çeşitli konuları ele aldı.
“Başkan Ünlüce örnek teşkil ediyor”
Ziyaret hakkında görüşlerini dile getiren Başkan Ataç, “Ayşe başkan ile geleceğe yönelik projeleri tartışmak için zaman zaman bir araya geliyoruz. Ayşe başkanın ziyaretleri sırasında Büyükşehir’de farklı yenilikler yaşandı. İkili ilişkileri ve çalışmaları son derece başarılı. Bu durum, Ayşe başkanımızın hem başarılı bir lider olduğunu hem de ülkemize örnek teşkil ettiğini ortaya koyuyor” dedi.
“Eskişehir her zaman gündemimizde”
Başkan Ünlüce ise Ataç’a misafirperverliği için teşekkür ederek, “Başkan Ahmet Ataç ile birlikteyiz. Sürekli olarak Eskişehir’i konuşuyoruz. Şehrimizde ne tür projeler üretmeliyiz? Geçmişte yapmış olduklarımız nelerdi, gelecekte hangi adımları atmalıyız? Bunları ele aldık ve ülkemizin durumunu gözden geçirdik. Hem Eskişehir hem de kendi adımıza güzel bir değerlendirme süreci yaşadık” şeklinde konuştu.