Eskişehir’de Öğrencilere Yönelik Yazar ve Şair Etkinliği Gerçekleştirildi

Eskişehir Orgeneral Halil Sözer Ortaokulu, eğitimci yazar Ahmet Urfalı ile bir etkinlik düzenledi. Öğrencilere yazarlık tecrübelerini aktaran Urfalı, şiir okumaları yaparak onların hayal dünyasına dokunmaya çalıştı. Okul Müdürü Oktay Turinay, Urfalı’ya teşekkür ederek çiçek sundu.

Eskişehir Orgeneral Halil Sözer Ortaokulu, eğitimci yazar Ahmet Urfalı ile

Eskişehir’deki Orgeneral Halil Sözer Ortaokulu, öğrencilere yönelik bir yazar ve şair buluşması düzenledi. Etkinliğe okul yönetimi, öğretmenler ve öğrenciler katılım sağladı.

Bu ortaokulda, belirli periyotlarla yazarlar, şairler ve bilim insanlarıyla buluşmalar gerçekleştiriliyor. Son olarak, Eskişehirli şair ve eğitimci Ahmet Urfalı, öğrencilere yönelik bir söyleşi gerçekleştirdi. “Hayatta her şey güzel bir şiirle başlar” ifadesiyle başlayan etkinlikte, Urfalı şairlik ve yazarlık deneyimlerini öğrencilerle paylaşarak, yazma serüvenini anlattı. Kendi şiir kitaplarını tanıtan Urfalı, öğrencilere örnek şiirler de okudu ve interaktif bir şekilde öğrencilerin sorularına yanıt verdi. Gençlerin hayal gücüne hitap etmeye çalışan Urfalı, “Her mısra, güzel bir yolculuğun başlangıcıdır” diyerek söyleşisine devam etti.

Okul müdürü Oktay Turinay, Urfalı’ya bu anlamlı etkinlikte kendilerini bilgilendirdiği için teşekkür etti. Programın sonunda, Müdür Turinay, Urfalı’ya bir çiçek buketi takdim etti.