Fethiye açıklarında düzensiz göçmenleri taşıyan lastik bot yakalandı: 29’u çocuk 64 kişi ve 2 kaçakçı gözaltında!

Muğla’nın Fethiye açıklarında, Sahil Güvenlik ekiplerinin müdahalesiyle bir fiber bot içinde 29’u çocuk 64 düzensiz göçmen ve 2 göçmen kaçakçısı şüphelisi yakalandı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Muğla'nın Fethiye açıklarında, Sahil Güvenlik ekiplerinin müdahalesiyle bir fiber bot

Muğla’nın Fethiye ilçesi kıyılarında bir fiber karinalı lastik bot içinde, aralarında 29 çocuğun da bulunduğu toplam 64 düzensiz göçmen ile 2 kişi göçmen kaçakçılığı şüphesiyle yakalandı.

Fethiye açıklarında lastik botta düzensiz göçmenlerin bulunduğu bilgisi üzerine, bölgeye yönlendirilen Sahil Güvenlik Botu tarafından yapılan operasyonda, hareket halindeki fiber karinalı bot durdurularak, içerisindeki 35 düzensiz göçmen ve 2 göçmen kaçakçısı olduğu belirtilen kişi gözaltına alındı.