Fırat Üniversitesi Gündüz Bakımevi ve Çocuk Kreşi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla özel bir etkinlik gerçekleştirdi.
Elazığ’ın köklü eğitim kuruluşlarından biri olan Fırat Üniversitesi Gündüz Bakımevi ve Çocuk Kreşi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında bir program düzenledi. Etkinlik, Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşti ve minik öğrencilerin bu özel gün için hazırlamış oldukları koreografi büyük beğeni topladı. Okul müdürü Nigar Yıldırım, çocukların Türk kültürü ile eğitim almasının önemine dikkat çekerek, katılımcılara teşekkürlerini sundu.
Fırat Üniversitesi’nde 23 Nisan İçin Özel Etkinlik Düzenlendi
Fırat Üniversitesi Gündüz Bakımevi ve Çocuk Kreşi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel etkinlik düzenledi. Miniklerin sergilediği koreografi büyük beğeni toplarken, okul müdürü Nigar Yıldırım çocukların Türk kültürü ile yetişmesinin önemini vurguladı.
