Galatasaray, Beşiktaş maçı için yoğun antrenmanlarına devam ediyor.

Galatasaray, Beşiktaş ile yapacağı Trendyol Süper Lig maçı öncesi Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri’nde antrenman gerçekleştirdi. Teknik Direktör Okan Buruk yönetimindeki idman, dinamik ısınmanın ardından çeşitli oyunlarla devam etti ve dört takımlı turnuvayla tamamlandı. Yarın saat 11.00’de bir antrenman daha yapılacak.

Galatasaray, Beşiktaş ile yapacağı Trendyol Süper Lig maçı öncesi Kemerburgaz

Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 29. haftasında Beşiktaş ile oynayacağı mücadele öncesi hazırlıklarını bugün gerçekleştirdiği antrenmanla devam ettirdi.

Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri’nde Teknik Direktör Okan Buruk’un yönetiminde başlayan idman, dinamik ısınma ile giriş yaptı. Sonraki aşamada, topa sahip olma çalışmaları ve 1’e 1 ile 4’e 4 oyunları oynandı. Antrenman, dört takımın mücadele ettiği bir turnuvayla tamamlandı.

Galatasaray, yarın saat 11.00’de yapacağı antrenmanla çalışmalarına devam edecek.