Gölpazarı Kaymakamı Kılıç, Gazi ve Şehit Yakınlarıyla İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi

Gölpazarı İlçe Kaymakamı Feyza Nur Kılıç, gazi ve şehit yakınlarıyla iftar programında bir araya geldi. Kılıç, programda katılımcılara minnetini iletti ve Ramazan’da kardeşlik ile yardımlaşmanın önemine vurgu yaptı.

Gölpazarı İlçe Kaymakamı Feyza Nur Kılıç, gazi ve şehit yakınlarıyla

Gölpazarı İlçesi Kaymakamı Feyza Nur Kılıç, gazi ve şehit yakınlarıyla gerçekleştirilen iftar etkinliğinde bir araya geldi.

Gölpazarı Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından düzenlenen bu etkinlik, Gölpazarı Öğretmen Evi’nde yapıldı. İftar sonrasında kazanan Kılıç, gazi ve şehit yakınlarıyla tek tek ilgilenerek onların gönlünü aldı. Kaymakam Kılıç, iftar sonrasında yaptığı konuşmada, “Ülkemizin bağımsızlığı ile birliği için hayatlarını veren aziz şehitlerimizin ailelerine ve bu uğurda fedakarlık yapan kahraman gazilerimize gerçekleştirdiğimiz bu iftar programına katılımınız için hepinize hoş geldiniz diyorum. Konuşmamı tamamlarken tüm şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş gazilerimizi rahmetle anmayı bir görev bilirim. Devletim adına, gazilerimize ve şehit ailelerine minnetlerimi iletiyorum. Ramazan ayında, birlik, beraberlik, kardeşlik ve yardımlaşmanın pekişmesini temenni ediyorum. Kalplerimizin daha da yumuşadığı bu ayda birbirimize daha sıkı kenetlenmek dileğiyle” ifadelerine yer verdi.