Hamur Adımova Ortaokulu Voleybol Takımı, Artvin’de Bölge Şampiyonu Oldu ve Türkiye Yarı Finallerine Gidiyor

Artvin’de yapılan Okul Sporları Voleybol Küçükler Erkek Grup Bölge Müsabakaları’nda Adımova Ortaokulu, bölge şampiyonu oldu. Takım, 11-14 Mart’ta Giresun’da düzenlenecek Türkiye Yarı Finalleri’nde yarışacak. Başarılarını aktaran Hamur Kaymakamı Mehmet Nesip Mahir, hedefin Türkiye şampiyonasına katılmak olduğunu ifade etti.

Artvin'de yapılan Okul Sporları Voleybol Küçükler Erkek Grup Bölge Müsabakaları'nda

Artvin’de gerçekleştirilen Okul Sporları Voleybol Küçükler Erkek Grup Bölge Müsabakalarında, Hamur Adımova Ortaokulu takımı bölge birincisi olarak Türkiye Yarı Finallerine katılma şansını elde etti.

Ağrı’nın Hamur ilçesine bağlı olan Adımova Ortaokulu, grup müsabakalarındaki üstün performansı sayesinde şampiyonluğu kazandı. Takım, 11-14 Mart tarihlerinde Giresun’da yapılacak olan Türkiye Yarı Finalleri’nde yer alacak.

Hamur Kaymakamı Mehmet Nesip Mahir, bu başarılı sonuçtan dolayı duyduğu mutluluğu ifade ederek, “Adımova köyü ile başladığımız bu yolculuk, Ağrı genelinde şampiyonluk ve ardından Doğu Anadolu Bölge Şampiyonluğu ile devam ediyor. Önümüzde Türkiye Yarı Finalleri var.” şeklinde konuştu.

Hamur İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özmüş, bölge şampiyonluğuna ulaşan ekibin antrenörünü ve oyuncularını tebrik etti.

Takımın amacı, Giresun’da yapılacak yarı finallerde elde edeceği başarı ile Türkiye şampiyonasına katılmak.