Hatay’daki işçi yatakhane yangınında panik anları kamerada görüntülendi

Hatay’ın Antakya ilçesindeki bir şantiyede işçilerin kaldığı yatakhane yangın çıkarken, can kaybı ve yaralanma yaşanmadı. İtfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi alevleri kontrol altına aldı. Emek Mahallesi muhtarı Celal Sarı, durumun iyi olduğunu bildirdi.

Hatay'ın Antakya ilçesindeki bir şantiyede işçilerin kaldığı yatakhane yangın çıkarken,

Hatay’da bir şantiye alanında işçilerin barındığı konteyner yatakhane alevler içinde kaldı. Yangın, can ve mal kaybına yol açmadan kontrol altına alınırken, olay sırasında yaşanan panik ise kameralara yansıdı.

Antakya ilçesinin Emek Mahallesi’ndeki işçi yatakhanesinde çıkan yangın, hızla büyüdü. Kısa süre içinde alevlerin etkisiyle bölgeye itfaiye ekipleri yönlendirildi. Yangın, itfaiye ekiplerinin etkin müdahalesiyle kısa sürede söndürüldü. İlginç bir şekilde, vatandaşların yangın anında bir aracın tehlikeye girmesiyle yaşadıkları panik, kayıtlara geçti. Yangın, yaralanma veya can kaybına neden olmadan kontrol altına alındı ve alevlerin yükselmesi an bean görüntülendi.

Emek Mahallesi muhtarı Celal Sarı, yangın esnasında herhangi bir yaralı olmadığını ifade ederek, itfaiye ekiplerinin söndürme çalışmalarının oldukça hızlı gerçekleştiğini belirtti.