Hatice Muhlise Doğan, Battalgazi Belediyespor’un Yıldız Badmintoncusu, U11 Türkiye Şampiyonası’nda Milli Takıma Seçilerek Tarih Yazdı

Battalgazi Belediyespor’un badminton sporcusu Hatice Muhlise Doğan, 22-25 Nisan 2025’te Eskişehir’de düzenlenen U11 Türkiye Şampiyonası’nda Tek Bayanlar’da 3’üncü, Çift Bayanlar’da 2’nci olarak milli takıma seçilmiştir. Bu başarı, Battalgazi Belediyesi’nin gençler için sunduğu desteğin önemini ortaya koymaktadır.

Battalgazi Belediyespor'un badminton sporcusu Hatice Muhlise Doğan, 22-25 Nisan 2025'te

Battalgazi Belediyespor’un yetenekli badminton sporcusu Hatice Muhlise Doğan, 22-25 Nisan 2025 tarihleri arasında Eskişehir’de gerçekleşen U11 Türkiye Badminton Şampiyonası’nda gösterdiği üstün performansla milli takıma katılmayı başardı.

Türkiye Badminton Federasyonu organizasyonuyla yapılan ve farklı kulüplerden birçok atletin mücadele ettiği bu prestijli şampiyonada, Doğan, Tek Bayanlar dalında Türkiye 3’üncüsü olurken, Çift Bayanlar kategorisinde Türkiye 2’nciliği elde etti. Bu başarılarıyla milli takımın bir parçası haline gelen Doğan, hem Battalgazi’yi hem de Malatya’yı onurlandırmış oldu.

Hatice Muhlise Doğan’ın kazandığı bu başarı, Battalgazi Belediyesi’nin genç yeteneklere ve spora sağladığı desteklerin ne denli etkili olduğunu gözler önüne serdi. Belediyenin sunduğu spor alanları, antrenman desteği ve düzenli spor etkinlikleri sayesinde gelişim gösteren Doğan, genç yaşta milli takımla buluşarak önemli bir aşama kaydetti.

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın’ın liderliğinde yürütülen spor yatırımları, gençlerin fiziksel gelişimlerine katkı sağlarken, ulusal düzeyde rekabet edebilecek spor altyapılarının oluşturulmasına yöneliktir. Başkan Taşkın, elde edilen başarıların sadece bireysel değil, aynı zamanda toplumsal bir kazanım olduğu noktasını vurgulayarak, gençlerin spora yönlendirilmeye devam edileceğini iletti.

Battalgazi Belediyespor Kulübü de Hatice Muhlise Doğan’ı kutlayarak, onun gelecekte daha büyük başarılar elde etmesine yönelik desteklerinin artarak süreceğini bildirdi. Doğan ise, milli takıma seçilmekten duyduğu mutluluğu ifade ederek, Türkiye’yi uluslararası arenada temsil etmek için daha fazla çalışacağını dile getirdi.