İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Şirket Yöneticisinde Yüklü Nakit ve Silah Stoku Bulundu

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Başkan Ekrem İmamoğlu hakkında terör ve yolsuzluk iddialarına yönelik soruşturma sürdürüyor. İBB Medya A.Ş. Başkanı Murat Ongun’un evinde yapılan aramada büyük miktarda para ve silahlar bulundu.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Başkan Ekrem İmamoğlu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve başkan Ekrem İmamoğlu’na yönelik olarak başlatılan terör ve yolsuzluk suçlamalarına ilişkin soruşturma devam ediyor. Bu çerçevede, İBB Medya A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ongun’un Beykoz’daki konutunda gerçekleştirilen aramada önemli miktarda nakit para, kurşunlar ve av tüfekleri bulundu.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, İBB ve İmamoğlu hakkında iki ayrı soruşturma yürütmekte. Soruşturmalar kapsamında İmamoğlu ile birlikte 87 şüphelinin gözaltına alındığı bildirildi. Ongun’un evindeki aramalara ait yeni görüntüler de kamuoyuna yansıdı ve burada ele geçirilen dövizlerden ve silahlardan dikkat çekici bir miktar bulundu.