İdris Alan, Elazığ Ekonomisi İçin Rifat Hisarcıklıoğlu’nu Ziyaret Etti

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nu ziyaret ederek şehrin ekonomik gelişimi için teşekkür etti. Hisarcıklıoğlu, Elazığ’ın önemini vurgulayarak Alan’ın başarılı çalışmalarını takdir etti.

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, Türkiye Odalar

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile bir araya geldi.

Elazığ ve Türkiye ekonomisinin gelişimine önemli katkılarda bulunan Hisarcıklıoğlu’nun projeleri sayesinde üretim, istihdam ve ihracatta kayda değer başarılar elde edildiğini belirten Başkan Alan, bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Alan, yaptığı açıklamada, “TOBB Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu’nun, şehrimizin ekonomik büyümesine büyük katkıları bulunmaktadır. Şehrimize yönelik sorunlarımızı öncelikle kendisine iletiyoruz; o da bu konulara büyük bir hassasiyetle yaklaşarak çözüm sürecine katkı sunuyor. Elazığ iş dünyası ve üyelerimiz adına Rifat Bey’e içten teşekkürlerimi iletiyorum.” dedi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ise İdris Alan’ın etkili çalışmalarını yakından takip ettiklerini vurgulayarak, “Elazığ, bizim kalbimizde özel bir yere sahiptir. Çalışkan ve vatansever insanlarıyla tanınan bu şehrin kalkınmasında İdris Başkanımızın önemli bir rolü var. Sürekli iletişim halinde olduğumuz ve şehirdeki iş dünyasıyla ilgili taleplerini bize aktaran İdris Bey’in bu çabaları, olumlu sonuçlar doğuruyor. Kendisine ve Elazığ’daki tüm dostlarımıza selam ve sevgilerimi iletiyorum” şeklinde konuştu.