İstanbul’da Ramazan Bayramı öncesinde vatandaşlar, sevdiklerinin mezarlarını ziyaret ederek dualar etti.
Ramazan Ayı’nın son gününde birçok kişi mezarlıkların yolunu tuttu. Yakınlarının kabirlerini ziyaret eden vatandaşlar, anılarını yad ederek dualar okudu. Büyükçekmece Mezarlığı’na gelenler, sevgiyle anarak dualarını iletti.
“Her bayramda gelmeyi ihmal etmiyorum”
Eşi ve kayınvalidesinin mezarlarını ziyaret eden Hatice Yıldızlı, “Her bayram öncesinde ve bayramda buraya geliyoruz. Yağmur sonrası mezarları temizlemek istedik. Ziyaret etmek de ayrı bir durum” şeklinde konuştu.
“Her bayram buraya gelmek benim için önemli”
Babasının mezarını ziyarete gelen Dursun Mantarcı, “Her bayram buraya gelirim. Babamdı, rahmetli oldu. Bu bayram öncesinde ziyarete geldik, umarım yarın da tekrar geleceğiz” dedi.
