Karşıyaka taraftarları, takımlarının üst lige yükselmesi amacıyla prim kampanyası başlattı ve bu projede şu ana kadar 3 milyon TL’yi aştıkları bildirildi.
TFF 3. Lig 1. Grup’ta ikinci sırada bulunan ve play-off mücadelesi veren Karşıyaka, taraftarları tarafından desteklenmek üzere harekete geçildi. Kulüpleri için maddi yardımda bulunmak isteyen yeşil-kırmızılı taraftarlar, Karşıyaka Taraftar Derneği ve Çarşı Grubu öncülüğünde 100 bin TL ile başladıkları prim kampanyasına büyük bir ilgi gösterildi. Toplanan bağışlar, kısa sürede 3 milyon TL’nin üzerine çıktı.
Eski yöneticiler de destek vermeye başladı
İzmir’in köklü spor kulüplerinden biri olan ve 8 yıldır 3. Lig’de mücadele eden Karşıyaka, bu sezon play-off hattından şampiyon olumayı ve üst lige çıkmayı hedefliyor. Takıma moral ve motivasyon sağlamak amacıyla başlatılan ‘Karşıyaka ayağa kalk, şampiyonluk geliyor’ prim kampanyasına, geçmiş dönemde kulübün yönetiminde bulunmuş isimlerden de büyük destek gelmeye başladı. Eski başkanlardan İbrahim Koç, kampanyaya 750 bin TL ile en büyük katkıyı sağladı. Diğer eski yöneticiler de katkı sağlarken, Cenk Karace 500 bin, Yelkenbiçer Aliesi 300 bin TL, Mehmet Karal 200 bin TL ve Uğur Gümüş 100 bin TL desteğini açıkladı. Öztürk Korkmaz da 70 bin TL’lik bir bağışta bulundu. Bu yoğun ilgi, gelecekte daha fazla ismin kampanyaya katılacağını gösteriyor.