Kaymakam Ali Ekber Ateş, ‘Misafirim Kaymakamım’ Projesi Kapsamında Öğrencileri Ziyaret Etti

Sultanhisar Kaymakamı Ali Ekber Ateş, “Misafirim Kaymakamım” projesi çerçevesinde, Zeynep Acar ve Enes Söylemez’in evlerini ziyaret etti. Öğrencilerle sohbet eden Ateş, eğitimle ilgili tavsiyelerde bulundu. Ailelerine misafirperverlikleri için teşekkür etti.

Sultanhisar Kaymakamı Ali Ekber Ateş, "Misafirim Kaymakamım" projesi çerçevesinde, Zeynep

Sultanhisar Kaymakamı Ali Ekber Ateş, ‘Misafirim Kaymakamım’ projesi çerçevesinde 8. ve 12. sınıf öğrencilerinin ev ziyaretinde bulundu.

Aydın’ın Sultanhisar ilçesinde gerçekleştirilen ‘Misafirim Kaymakamım’ projesi kapsamında Kaymakam Ali Ekber Ateş, ortaokul ile lise öğrencilerini evlerinde ziyaret etti. Bu kapsamda, Kaymakam Ateş, 8. sınıf öğrencisi Zeynep Acar ve 12. sınıf öğrencisi Enes Söylemez’in aileleriyle bir araya geldi. Ziyaret sırasında öğrencilerle samimi bir sohbet gerçekleştiren Kaymakam Ateş, ayrıca eğitim süreçleriyle ilgili değerli tavsiyelerde bulundu. Ziyareti memnuniyetle karşılayan Kaymakam Ateş, öğrencilerin ailelerine misafirperverlikleri dolayısıyla teşekkürlerini iletti.

Sultanhisar Kaymakamlığı’ndan yapılan açıklamada, “Sevgili öğrencilerimiz Zeynep ve Enes’i evlerinde ziyaret ettik. Kaymakamımız Ali Ekber Ateş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdinç Güner ve öğretmenlerimizle birlikte ’Misafirim Kaymakamım’ projesi dahilinde Eskihisar Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi Zeynep Acar ve Yasemin Lütfiye Anadolu Lisesi 12. sınıf öğrencisi Enes Söylemez’in ailelerini ziyaret etti. Kaymakamımız, öğrencilerimizle hoş sohbetler gerçekleştirdi ve onların hedeflerini dinledi. Okul içindeki durumları ve deneme sınavlarına ilişkin değerlendirmeler yapıldı. Öğrencilerin eksik oldukları konuların sınav tarihine kadar giderilmesi adına gerekli planlamalar oluşturuldu. Öğrencilerimize sınavlarında başarılar dilerken, ailelerimize de misafirperverlikleri için teşekkürlerimizi sunarız.” ifadelerine yer verildi.