Kayseri’de düzenlenen narkotik operasyonunda 44 torbacı yakalandı!

Kayseri’de ‘torbacı’ olarak bilinen sokak satıcılarına yönelik gerçekleştirilen narkotik operasyonunda, 44 kişi gözaltına alındı. 120 ekip ve 250 personelin katıldığı Şehit İbrahim Birol-1 operasyonunda, çok sayıda uyuşturucu madde ve silah ele geçirildi. Emniyet, mücadeleye devam edeceğini açıkladı.

Kayseri'de 'torbacı' olarak bilinen sokak satıcılarına yönelik gerçekleştirilen narkotik operasyonunda,

Kayseri’de sokak satıcıları olarak bilinen ‘torbacılara’ yönelik gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 44 kişi gözaltına alındı.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, geçtiğimiz günlerde kalp krizi nedeniyle yaşamını yitiren İbrahim Birol’un adıyla anılan operasyonda uyuşturucu ticareti yapan kişilere odaklandı. Şehit İbrahim Birol-1 adı verilen geniş çaplı operasyona 120 ekip ve 250 personel katıldı. Bu operasyonda 44 şüpheli yakalanırken, yapılan aramalarda 12 bin 800 içimlik sentetik uyuşturucu maddesi, 794 uyuşturucu hap, 308 gram diğer uyuşturucu maddeler, 15 ruhsatsız ateşli silah, 1 pompalı tüfek, 713 fişek ve 1 hassas terazi ele geçirildi.

Emniyet yetkilileri, uyuşturucu ve uyarıcı madde satıcılarıyla mücadelelerinin hız kesmeden süreceğini belirtti.