Kiracısı Tarafından Marketinde Vurularak Öldürülen Mehmet Bal Son Yolculuğuna Uğurlandı

Sakarya’nın Serdivan ilçesinde Mehmet Bal (46), kiracısı Doğan G. (45) tarafından kiracı-kira tartışması sonucu pompalı tüfekle vurularak yaşamını yitirdi. Olay sonrası Doğan G., çeşitli adreslere ateş açtıktan sonra yakalandı. Bal, cenaze namazının ardından Hızırtepe Mahallesi’nde defnedildi.

Sakarya'nın Serdivan ilçesinde Mehmet Bal (46), kiracısı Doğan G. (45)

Sakarya’nın Serdivan ilçesinde kiracısı tarafından pompalı tüfekle vurularak hayatını kaybeden 46 yaşındaki Mehmet Bal, son yolculuğuna defnedildi.

Olay, Medeniyet Bulvarı üzerinde gerçekleşti. Doğan G. (45), uzun süre işlettiği markette mülk sahibi Mehmet Bal’ı (46) bir görüşme için davet etti. İddialara göre, Bal’ın kira bedelini yaklaşık üç katına çıkarması, ikili arasında bir tartışmaya yol açtı. Tartışma sırasında Doğan G., pompalı tüfekle Mehmet Bal’a ateş ederek onu öldürdü. Olay sonrasında, Doğan G., iki iş yerine ve bir eve de pompalı tüfekle ateş açtı. Ancak, daha fazla saldırı gerçekleştiremeden Adapazarı’nda polis tarafından motosikletiyle ve kullandığı tüfekle yakalandı. Yalnızca 45 dakika içinde bir cinayet işleyip, farklı yerlerde silahlı saldırılar düzenleyen şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi.

Mehmet Bal, cinayetin işlendiği dükkanda hayatını kaybettikten sonra, Adapazarı Hızırtepe Mahallesi’ndeki Lokman Hekim Camii’nde öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı ile son yolculuğuna uğurlandı. ayrıca Bal’ın, Adapazarı Belediyesi Etüt Proje Müdürü Nigar Coşar Bal’ın eşi olduğu öğrenildi.