Kırşehir’de Kombi Bakımı Kılıfıyla Dolandırıcılık Yapan Şebeke Lideri Antalya’da Yakalandı

Kırşehir’de kombi bakımı vaadiyle dolandırıcılık yapan suç örgütünün lideri Y.B., Antalya’da yakalanarak gözaltına alındı. 76 dolandırıcılık dosyası bulunan Y.B., ifadesinde suçlamaları kabul etmedi ve sadece ekip yönlendirdiğini savundu.

Kırşehir'de kombi bakımı vaadiyle dolandırıcılık yapan suç örgütünün lideri Y.B.,

Kırşehir’de çeşitli tarihlerde vatandaşları kombi bakımı vaadiyle dolandıran bir suç örgütünün başı, Antalya’da yapılan bir operasyonla yakalandı. Şüphelinin, dolandırıcılık suçlamalarıyla toplamda 76 ayrı dosyasının bulunduğu belirlendi.

Alınan bilgilere göre, Kırşehir merkezde kombi bakımı adıyla dolandırıcılık yapan çetenin lideri Y.B., Antalya’daki güvenlik güçlerinin düzenlediği operasyon sonucunda gözaltına alındı. Y.B.’nin savcılıktaki ifadesinde, “Ben kimseyi dolandırmadım, sadece ihtiyacı olan müşterilere ekibimi yönlendirdim. Özellikle fazla miktarda para alındıysa bu durumu bilmiyordum” şeklinde savunma yaptığı öğrenildi.

Ayrıca, Y.B.’nin 76 farklı dolandırıcılık dosyasında arabuluculuk yaparak ve mağdur olanların zararlarını gidererek kurtulduğu da tahmin edilmektedir.