Kocaeli’de Çocuk Kavgasında Aileler Arasında Silahlı Çatışma!

Kocaeli’nin Dilovası ilçesinde iki aile arasında çocuklar yüzünden çıkan kavgada silahlar kullanıldı. Olayda kurşunlar bir evin duvarlarına isabet ederken, yaralanan olmadı. Polis, kavgaya karışan 6 kişiyi gözaltına aldı ve inceleme başlattı.

Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde iki aile arasında çocuklar yüzünden çıkan kavgada

Kocaeli’nin Dilovası ilçesinde çocuklar arasında başlayan bir tartışma, iki aile arasında silahlı ve sopalı bir kavgaya dönüştü. Sırasıyla ateşlenen silahlardan çıkan kurşunlar bir binanın duvarlarına isabet ederken, olayda öyle ki şans eseri kimse yaralanmadı. Polis, kavga ile ilgili olarak 6 kişiyi gözaltına aldı.

Olay, İstiklal Caddesi’ndeki 530 Sokak’ta meydana geldi. Akraba oldukları belirlenen iki aile, bilinmeyen bir sebeple çocukları arasındaki tartışmaya dahil oldu. Tartışmanın kargaşaya dönüşmesiyle aileler de kavgaya katıldı. Olay yerine ihbar edilmesi üzerine sağlık ve güvenlik ekipleri sevk edildi. Kısa bir süre içerisinde bölgeye ulaşan polis, olaya karışan 6 kişiyi gözaltına alarak olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Yaralanmanın yaşanmaması sevindirici bir durum olarak kaydedilirken, olayla ilgili detaylar merak ediliyor.