Trendyol 1. Lig’in lideri Kocaelispor, futbolcuları Gökhan Değirmenci, Oğulcan Çağlayan ve Yusuf Cihat Çelik ile birlikte Kocaelisporlu ailelere iftar yemeği düzenleyerek onları bir araya getirdi. Kulübün, çocukların Kocaelispor sevgisini artırmak amacıyla başlattığı etkinlikler çerçevesinde, çocuklara her maç girişinde takımdan iki oyuncunun kartı hediye edildi. Bu kartlarla kura çekimi yapılarak belirlenen çocukların ailelerine sürpriz iftar organizasyonu düzenlendi. Kocaelispor’un kalecisi Gökhan Değirmenci, 5 yaşındaki Defne Ünel’in ailesine, Oğulcan Çağlayan ise Ceyhun Yusuf Özdemir’in yanı sıra Yusuf Cihat Çelik de Kerem Mert Soydan’ın ailesine konuk oldu. Tarafların büyük heyecan yaşadığı buluşmada, futbolcular Kocaelispor’un bir parçası olmaktan duydukları mutlulukları dile getirirken, aileler de yeşil-siyahlı renklere olan bağlılıklarını ifade etti.
Gökhan Değirmenci, iftar buluşmasında ailenin sıcak karşılamasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Burada olmak çok güzeldi. Ev ortamında böyle bir davet aldım, bunu unutamayacağım. Taraftarlarımızın desteğiyle maçlarımızda iyi oyunlar çıkarıp, hedeflerimize ulaşmayı istiyoruz” şeklinde konuştu.
Yusuf Cihat Çelik ise Kerem Mert Soydan’ın ailesinin iftarına katıldığını belirterek, “Bu organizasyonlar futbolcular ile taraftarın kaynaşmasını sağlıyor. Bizim için bu tür etkinlikler çok önemli” ifadelerini kullandı.
Oğulcan Çağlayan da katıldığı iftarda Ceyhun Yusuf Özdemir’in heyecanına tanıklık ettiğini, yemeklerin oldukça lezzetli olduğunu vurgulayarak, “Bu aileyle birlikte olmak benim için mutluluk kaynağı, daha fazla bir araya gelmeyi umuyorum” dedi.