Konya’da husumetli bir kişi, sokak ortasında karşılaştığı adamı tabancayla peş peşe vurarak ağır yaraladı. Olayda 5 kurşun isabet eden yaralı, hastanede tedavi altına alındı. Hemen ardından olay saniye saniye bir güvenlik kamerasına yansıdı.
Meram ilçesinin Aziziye Mahallesi Selimiye Caddesi’nde saat 14.20 sıralarında yaşanan bu olayda, telefonla konuşan Mehmet A., alacak verecek sebebiyle husumet taşıdığı Hüseyin K. ile karşılaştı. Bu sırada Hüseyin K., üzerindeki tabanca ile Mehmet A.’ya ateş açarak 5 kurşunun vücuduna isabet etmesine neden oldu. Yaralı şahıs ağır yaralanırken, olay yerinden kaçan Hüseyin K., polise teslim olmaya karar verdi. Durumu bildiren ihbarla birlikte sağlık ve güvenlik ekipleri olay yerine yönlendirildi. İlk müdahalesi sonrasında Mehmet A., ambulansla Konya Numune Hastanesi’ne kaldırıldı ve hayati tehlikesinin sürdüğüne dair bilgiler geldi.
Olayın görüntüleri güvenlik kamerasına yansıdı. Bu kayıtlarda Hüseyin K.’nın yanına yaklaşarak ateş açtığı anlar yer aldı. Şüpheli, sonrası için polisi arayarak teslim olmayı tercih etti. Olay hakkında başlatılan tahkikat ise devam ediyor.