Konya’da Tırın Polis Aracına Çarpması Sonucu 1 Polis Memuru Şehit Oldu, 2’si Yaralı

Konya’nın Karatay ilçesinde bir tır, seyir halindeki polis aracına çarptı. Kazada polis memuru Onur S. şehit olurken, O.D. ve H.S. ağır yaralandı. Yaralı polisler hastaneye kaldırıldı, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Konya'nın Karatay ilçesinde bir tır, seyir halindeki polis aracına çarptı.

Konya’da meydana gelen bir trafik kazasında, seyir halindeki polis aracına bir tırın çarpması sonucu 1 polis memuru hayatını kaybetti, 2 polis memuru ise yaralandı.

Kaza, akşam saatlerinde merkez Karatay ilçesinde, Tatlıcak Mahallesi’ndeki Okyar Caddesi ile Saadet Caddesi kavşağında gerçekleşti. Gelen bilgilere göre, tır, kavşakta polis aracına çarparak kazaya neden oldu. Olayda polis memuru Onur S. maalesef olay yerinde şehit düşerken, araçta bulunan diğer polis memurları O.D. ve H.S. ağır yaralandı. Kazanın ardından çok sayıda polis ve sağlık ekibi, ihbar üzerine derhal olay yerine sevk edildi. Yaralı polis memurları, ambulanslarla Konya Şehir Hastanesi’ne götürülerek tedavi edilmeye başlandı.

Olayla ilgili polis ekipleri, geniş güvenlik önlemleri alırken, kazanın ayrıntılarıyla ilgili soruşturma sürdürülüyor.