Kuşadası Ticaret Odası’nda ‘Toplantı Yönetimi’ Eğitimi Gerçekleştirildi

Kuşadası Ticaret Odası, yöneticilere “Toplantı Yönetimi” eğitimi düzenledi. Eğitimin amacı, toplantı akışını etkin yönetmek ve zamanda verimliliği artırmak. Katılanlar arasında Serdar Akdoğan, Bülent İlbahar ve Seydi Yıkılmaz gibi isimler yer aldı.

Kuşadası Ticaret Odası, yöneticilere "Toplantı Yönetimi" eğitimi düzenledi. Eğitimin amacı,

Kuşadası Ticaret Odası’nda “Toplantı Yönetimi” konulu bir eğitim programı gerçekleştirildi. Bu önemli eğitimde, toplantı akışı, ortam yönetimi, stratejik yaklaşımlar, toplantı yöneticisinin görevleri, etkili sunum teknikleri, katılımcı etkileşimi gibi konulara değinildi. Eğitimin en büyük avantajlarından biri olarak, zamanı etkin bir şekilde kullanma konusunda katılımcılara rehberlik etmesi üzerinde duruldu.

Eğitime, Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, Meclis Başkanı Bülent İlbahar, Başkan Yardımcısı Seydi Yıkılmaz ile diğer yönetim kurulu üyeleri de katılım gösterdi. Eğitim, Güven Bakırtaş tarafından verildi. Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, eğitime verdikleri önemi vurgularken, bu tür uygulamalı eğitimlerin kurum ve şirket yöneticileri için kritik faydalar sağladığını ifade etti. “Oda Yönetimi olarak amacımız sürekli kendimizi geliştirmek ve daha iyi hizmet sunmaktır,” dedi.