Malatya’da Esnaftan Polis Ekiplerine Sürpriz Pasta Kutlaması

Malatya’da bir grup esnaf, Türk Polis Teşkilatı’nın 180’inci yıl dönümü için polise pasta sürprizi yaptı. Kavga ihbarı yapan esnaflar, polis ekiplerini kutlama ile şaşırttı. Polis memurları, bu jest karşısında duygusal anlar yaşadı.

Malatya'da bir grup esnaf, Türk Polis Teşkilatı'nın 180'inci yıl dönümü

Malatya’da deprem felaketinin ardından bir araya gelen esnaflar, Türk Polis Teşkilatı’nın 180. yıl dönümünü kutlamak amacıyla ilginç bir sürpriz gerçekleştirdi. Kavga ihbarında bulunarak polis ekiplerini olay yerine çağıran esnaflar, gelen polisleri doğum günü pastası ile karşıladı. Bu sıra dışı kutlama için esnaf, kavga ediyor gibi davranarak polis merkezine ihbarda bulundu. Kısa sürede olay yerine intikal eden polisler, kargaşa değil ilginç bir pasta sürpriziyle karşılaştı. Bu beklenmedik durum, polislere duygusal anlar yaşattı ve hepsini mutlu etti.

Ayakkabıcılık yapan ve ayakkabı ustası olarak tanınan 40 yaşındaki Mehmet Ceyhan, “Emniyet teşkilatımızın 180. yılı kutlu olsun. Rabbim devletimizi, milletimizi korusun. Türk polisimizi daima korusun” diye konuştu.

Bir polis memuru ise yaşadığı şaşkınlığı dile getirerek, “Kavga ihbarı aldık, hemen geldik ama böyle bir sürprizle karşılaşacağımızı beklemiyorduk. Bu durum hem bizi çok mutlu etti hem de duygulandırdı. Yapmış olduğumuz çalışmaların değerinin bilindiğini görmek son derece önemli. Vatandaşlarımızın desteğini hissetmek bizi motive ediyor. Allah hepsinden razı olsun” şeklinde ifadeler kullandı.

Esnaflardan İrfan Yılmaz da, “Polislerimizin 180. yılı kutlu olsun. Rabbim devletimizi ve güvenlik güçlerimizi korusun” diyerek kutlamalara katıldı.