Maltepe Belediyesi’nden Ramazan Ayında Eğlenceli Orta Oyunu Etkinlikleri

Maltepe Belediyesi’nin Ramazan etkinlikleri, Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nde düzenlenen konserler ve sahne oyunlarıyla büyük ilgi görüyor. Başkan Mimar Esin Köymen’e seyircilerden teşekkürler gelirken, etkinlikler Mart ayında çeşitli merkezlerde devam edecek.

Maltepe Belediyesi'nin Ramazan etkinlikleri, Yaşar Kemal Kültür Merkezi'nde düzenlenen konserler

Maltepe Belediyesi’nin Ramazan ayı boyunca düzenlediği orta oyunu etkinlikleri, katılımcılar tarafından yoğun ilgi görüyor.

Etkinlikler, Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nde gerçekleştiriliyor ve bu programda keman, kanun, ud ve perküsyon gibi enstrümanlar eşliğinde yapılan konserlerin yanı sıra, Karagöz-Hacivat, ortaoyunu ile Aşuk-Maşuk gibi geleneksel tiyatro oyunları da sahneleniyor. Oyuncular, seyircilerin arasından çıkarak sahneye sürpriz bir giriş yaptı. Performanslar, katılımcılar tarafından hem düşündüren hem de eğlendiren bir şekilde değerlendirildi ve beğeniyle karşılandı. Oyun bitiminde seyirciler, Maltepe Belediye Başkanı Mimar Esin Köymen’e teşekkürlerini iletti.

Etkinliklerin devam edeceği de belirtilerek, 12 Mart’ta aynı mekanda yer alacak gösterimler, 15 ve 22 Mart’ta Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde, 19 Mart’ta Yılmaz Mızrak Kültür Merkezi’nde ve 28 Mart’ta Maltepe Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilecektir.