Manisa Belediye Başkanları, Mahalle Ziyaretleriyle Halkın Taleplerini Dinledi

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek ve Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, Aşağıçobanisa, Hacıhalillers, Hamzabeyli ve Yeşilköy Mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu. Başkanlar, temizlik, altyapı ve sosyal projeler hakkında bilgi vererek halkın taleplerini dinledi. Mahalle sakinleri ziyaretlerden memnun kaldı.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek ve Şehzadeler Belediye Başkanı

Manisa’nın Aşağıçobanisa, Hacıhaliller, Hamzabeyli ve Yeşilköy Mahalleleri, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek ve Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay’ın gerçekleştirdiği mahalle ziyaretlerine ev sahipliği yaptı. Ziyaretler sırasında başkanlar, yerel yönetimlerin gerçekleştirdiği projeler hakkında bilgi vererek, vatandaşların görüş ve taleplerini dinleme fırsatı buldu. CHP Şehzadeler İlçe Başkanı Mert Özkösemen, Belediye Başkan Yardımcısı Yenal Yıldırım ve belediye meclis üyeleri de başkanlara eşlik ederek destek verdiler.

Ziyaretler sırasında, Şehzadeler Belediye Başkanı Durbay, kısa bir sürede yoğun mesai harcadıklarını belirtti. Durbay, “Sistemleri oturtmak zorlayıcıydı fakat artık daha sık bir araya gelecek ve sorunları ortak çözümlerle halledeceğiz. Göreve başladığımızda ciddi bir temizlik sorunuyla karşılaştık ve mevcut temizlik araçlarımızın çoğu çalışamaz durumdaydı. Ancak, bugün mahallelerimizde temiz sokaklar bulunuyor. Temizlik ekiplerimizin sayısını iş yoğunluğuna bağlı olarak artırdık ve düzenli denetimler gerçekleştiriyoruz” şeklinde konuştu. Ayrıca, eğitim ve sağlık alanında yapılan yeniliklere de dikkat çekti.

Başkan Ferdi Zeyrek ise, Aşağıçobanisa, Hacıhaliller, Hamzabeyli ve Yeşilköy’deki yapılan çalışmaları özetleyerek, temizliğe ve altyapıya acil müdahalelerde bulunduklarının altını çizdi. 300 kilometre dere temizliği yaptıklarını ve içme suyu sıkıntılarını büyük ölçüde giderdiklerini vurguladı.

Yerel üretimi destekleme projelerinin de duyurusunu yapan Zeyrek, sosyal belediyecilik anlayışını yaygınlaştırarak, halk ekmek ve halk mandırası projelerinin bu mahallelere ulaştırılacağını açıkladı. Ayrıca, çiftçilere sağlanan desteklerin önemine vurgu yaparak, sorunların çözümü için ilgili kurumlarla iş birliği içerisinde çalışmaya devam edeceklerini belirtti. Mahalle sakinleri ise bu ziyaretlerden duydukları memnuniyeti dile getirerek, yerel yönetimlerin çabalarını takdir ettiklerini ifade etti. Başkanların bu yeni vizyonları, bölge halkının yaşam standartlarını yükseltmeyi amaçlıyor.