Mahallemde Şenlik Var Etkinlikleri

Manisa Büyükşehir Belediyesi, mahallelerde sosyal yaşamı canlandırmak amacıyla düzenlediği 'Mahallemde Şenlik Var' etkinliklerini, Bedesten Meydanı ve Yenimahalle Mahallesi'nde gerçekleştirdi. Bu etkinlikler, çocuklardan yetişkinlere her yaştan vatandaşın katılımıyla renklendi.

Etkinlikte Eğlence Dolu Anlar

Bedesten Meydanı'nda gerçekleşen şenlikte, Ege, Nişancıpaşa, Çarşı, Göktaşlı, Kocatepe, Bayındırlık, Gediz, İshak Çelebi, Saruhan, Utku, 1. Anafartalar ve Peker mahallelerinden vatandaşlar bir araya geldi. Çocuklar için özel olarak kurulan oyun alanları ve şişme oyun grupları ile yüz boyama gibi aktiviteler düzenlendi. Maskotların da yer aldığı etkinlikte çocuklar eğlenceli anlar yaşadı. Yetişkinler içinse çeşitli yarışmalar ve ikramlar sunuldu.

Canlı Performanslar

Programda sahne alan zeybek ekibi izleyicilerden büyük beğeni toplarken, ardından Erşan Hürman ve Grup Ena müzik performanslarıyla seyircilere keyifli bir akşam yaşattı. Şarkılar eşliğinde mahalle sakinleri unutulmaz anlar yaşadı.

Yenimahalle'deki Coşku

Etkinliğin bir diğer adresi olan Yenimahalle Mahallesi'nde de eğlenceler devam etti. Barbaros, Kuşlubahçe, Arda ve Yarhasanlar mahallelerinden gelen vatandaşlar, çocuklar için kurulan oyun alanlarında eğlenirken yetişkinler de yarışmalara katıldı. Hasan Başkaya'nın konseri ile etkinlik daha da renklendi ve mahalle sakinleri müzik eşliğinde keyifli bir akşam geçirdi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, düzenlediği bu etkinliklerle mahallelerde sosyal yaşamı canlandırmaya ve vatandaşları bir araya getirmeye devam ediyor.

Kaynak: AJANS