Mehmet Ali Dumandağ, 24 Ocak depreminin yıl dönümünde duyduğu acıları paylaştı

Elazığ Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, 24 Ocak 2020 depreminin 5. yıl dönümünde hüzünle anarken, bir daha böyle felaketlerin yaşanmaması temennisinde bulundu. Dumandağ, hayatını kaybedenlere rahmet diledi.

Elazığ Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, 24

Elazığ Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, 24 Ocak 2020 tarihinde yaşanan yıkıcı depremin yıldönümü nedeniyle açıklamalarda bulundu. Dumandağ, “24 Ocak depremini, Elazığ’ın yaşadığı en büyük felaketlerden biri olarak anarak, bu acıyı halen yüreğimizde taşıyoruz” şeklinde ifade etti.

Dumandağ, depremin 5. yılı dolayısıyla yaptığı konuşmada, bu tür felaketlerin bir daha yaşanmaması için temennilerde bulundu. Açıklamalarına devam eden başkan, “Bu yıl dönümünde hissettiğimiz hüzün ve acı yeniden canlanıyor. En büyük dileğimiz, böyle bir trajedinin bir daha yaşanmaması. Şehrimizi daha güvenilir ve yaşanabilir hale getirmenin yollarını arıyoruz ve bu konuda atılan adımların devam edeceğine inanıyoruz” dedi. Ayrıca, deprem sırasında hayatını kaybedenler için rahmet dileyen Dumandağ, yakınlarına başsağlığı, depremi yaşayan tüm Elazığlılara da geçmiş olsun dileklerini iletti.