Ramazan Bayramı tatilinin ardından Mersin’den Eskişehir yönüne hareket eden 3 kişilik bir ailesinin bulunduğu otomobil, Ankara’nın Polatlı ilçesi yakınlarında kaygan zemin nedeniyle yoldan çıkarak şarampole devrildi. Kazada, aileden 2 kişi yaralanırken, olayda bir çocuk ise kazadan etkilenmeden kurtuldu.
Alınan bilgilere göre, otomobilin sürücüsü direksiyon kontrolünü kaybetmesi sonucu aracın şarampole yuvarlanmasına neden oldu. Olay anının ardından çevredekiler tarafından sağlık ekiplerine haber verildi ve yaralılara ilk müdahale yapılmak üzere hastaneye kaldırıldı.
Kaza sırasında araçtan yara almadan çıkan çocuk, bir görgü tanığına verdiği bilgide, Mersin’den Eskişehir’e seyahat ettiklerini dile getirdi.
Polatlı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kaza yaşanan alanda güvenlik tedbirleri alırken, olayla ilgili gerekli inceleme başlatıldı. Ayrıca, kaygan zemin nedeniyle sürücülere dikkatli olmaları ve belirlenen hız limitlerine uymaları konusunda bilgilendirmeler yapıldı.