MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz’dan Terörsüz Türkiye Vizyonu Açıklaması

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, Bursa’da düzenlenen toplantıda, terörle mücadelede önemli mesafe kat edildiğini belirtti. Durmaz, “Terörsüz Türkiye vizyonu yakındır” diyerek, MHP’ye yöneltilen eleştirilere sert cevap verdi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, Bursa'da düzenlenen toplantıda, terörle

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, Bursa’da düzenlenen ve altı ilin katılım gösterdiği toplantıda önemli açıklamalarda bulundu. Durmaz, Türkiye’nin kararlılıkla sürdüğü Terörsüz Türkiye anlayışının başarılı bir şekilde ilerlediğini ifade ederek, ülke içinde terör olaylarının sona erme aşamasına geldiğini dile getirdi. Durmaz, ayrıca, “Milliyetçi Hareket Partisi’ne ve liderimize yönelik anlayışsız saldırılarda bulunan, haksız iddialarda bulunan ve maksatlı iftiralarla suçlayan kişiler, o gün geldiğinde aziz milletimizin gözlerinin içine bakacak yüzleri dahi kalmayacaktır” şeklinde konuştu.

MHP Bursa İl Başkanlığı’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen istişare toplantısına Bursa, Balıkesir, Eskişehir, Çanakkale, Bilecik ve Yalova teşkilatları katıldılar. Toplantının yönetimi MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz’a aitti. Programda, Durmaz, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin selamlarını ileterek konuşmasına başladı.

Konuşmasında, MHP’li belediyelerin şehirlerin ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak ciddi vizyonlar geliştirdiğini belirten Durmaz, Milliyetçi Hareket Partisi’nin siyasi tarihindeki köklü değerler ve ilkelerle öne çıktığını vurguladı. Durmaz, “Genel başkanımızın dile getirdiği ‘Önce Ülkem ve Milletim’ ilkesini önemli görüyor, milli ve manevi değerler temelinde hizmet ettiğimizi savunuyoruz” dedi.

Durmaz, ayrıca, MHP’nin Üretken Belediyecilik vizyonu çerçevesinde, vatandaşların ihtiyaçlarını göz önüne alarak hizmetlerde bulunduklarını ifade etti. Alternatif olarak, CHP’nin sosyal medya ve algı yönetimine odaklanan anlayışını eleştirerek, bu tür uygulamaların şehirlerin geleceğine zarar verdiğini dile getirdi.

Durmaz, Türkiye’nin terörle mücadelesinin kararlılıkla devam ettiğini vurgularken, Milliyetçi Hareket Partisi’nin bu süreçte gösterdiği dik duruş ve siyasi anlayışın, uluslararası güçlerin kurduğu tuzakları etkisiz hale getirdiğini belirtti. Durmaz, “Liderimizin öncülüğünde Terörsüz Türkiye hedefinin yakında gerçek olacağına inancımız tamdır” diyerek sözlerini noktaladı. Toplantının devamında ise Bursa, Balıkesir, Çanakkale, Bilecik, Eskişehir ve Yalova teşkilatları, basına kapalı bir şekilde istişarelerine devam ettiler.