Muhittin Böcek’ten Elmalı ve Korkuteli’nde Hayvan Üreticilerine Süt Yemi Desteği

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Muhittin Böcek öncülüğünde başlatılan ‘Süt Yemi Projesi’ ile Elmalı ve Korkuteli’ndeki üreticilere yüzde 15 hibeli yem desteği sağladı. Proje kapsamında Elmalı’da 6, Korkuteli’nde 9 çiftçiye toplam 518 çuval süt yemi dağıtıldı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Muhittin Böcek öncülüğünde başlatılan 'Süt Yemi Projesi'

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Başkan Muhittin Böcek’in liderliğinde, ‘Süt Yemi Projesi’ çerçevesinde Elmalı ve Korkuteli bölgelerinde hayvan üreticilerine yüzde 15 hibe ile süt yemi desteği sağlamış durumda. Böcek’in tarım ve hayvancılığı desteklemek amacıyla başlattığı bu projeler, yerel üreticilerin yüzünü güldürüyor. Özellikle kırsal alandaki büyükbaş hayvan yetiştiricileri, bu yem yardımına büyük ilgi gösteriyor.

Proje dahilinde Elmalı ilçesinde 6 üreticiye 200 çuval süt yemi hibe edilerek desteği artırma çalışmaları yapıldı. Elmalı’nın Kışla, Zümrütova, Kocapınar, Yuva ve Ahatlı mahallelerindeki çiftçiler, bu destekten yararlanarak üretimlerini güçlendirme fırsatı buldu. Korkuteli’nde ise Yazır, Datköy, Kemerağzı ve Küçükköy mahallelerinde 9 çiftçiye toplamda 318 çuval süt yemi dağıtıldı.