Niğde Bor Anadolu Lisesi Öğrencisi Hayri Mert Kartal, Bilek Güreşi Bölge Müsabakalarında İki Kolda da İkincilik Elde Etti!

Niğde Bor ŞNP Anadolu Lisesi öğrencisi Hayri Mert Kartal, Adana’da düzenlenen Liseler Arası Bilek Güreşi Müsabakaları’nda sağ ve sol kolda ikinci olarak Türkiye Şampiyonası’na katılma başarısı gösterdi ve Nisan’da Manisa’da Niğde’yi temsil edecek.

Niğde Bor ŞNP Anadolu Lisesi öğrencisi Hayri Mert Kartal, Adana'da

Niğde Bor ŞNP Anadolu Lisesi’nde eğitim gören Hayri Mert Kartal, Liseler Arası Bilek Güreşi Müsabakaları’nda dikkat çekici bir başarı elde etti. 18-19 Mart tarihlerinde Adana’da gerçekleştirilen bölge müsabakalarında Niğde’yi temsil eden Kartal, sağ ve sol kolda ikincilik elde ederek Türkiye Şampiyonası’na katılma hakkı kazandı. Niğde il birincisi olarak bölge müsabakalarına katılan genç sporcu, burada 10 farklı ilin en iyi bacak güreşçileriyle yarıştı. Kayseri, Kırşehir, Adana, Nevşehir, Kilis, Gaziantep, Mersin gibi illerin temsilcilerinin mücadele ettiği bu müsabakalarda başarılı performansı ile adından söz ettiren Kartal, Türkiye Şampiyonası’na katılma şansını elde etti. Hayri Mert Kartal, Nisan ayında Manisa’da yapılacak olan Türkiye Şampiyonası’nda Niğde’yi temsil etme görevini üstlenecek.