Oltu Cumhuriyet Ortaokulu Erkek Voleybol Takımı, Türkiye Finaline Yükselerek Büyük Başarı Elde Etti

Oltu Cumhuriyet Ortaokulu Erkekler Voleybol Takımı, Artvin’de gerçekleşen müsabakaları kazanarak Türkiye finallerine yükseldi. Oltu Kaymakamı Mustafa Çelik, takımın başarısını kutladı. Spor öğretmeni Muhammet Nuri Macit, Giresun’daki final için hazırlıklara devam ediyor.

Oltu Cumhuriyet Ortaokulu Erkekler Voleybol Takımı, Artvin'de gerçekleşen müsabakaları kazanarak

Erzurum’un Oltu ilçesindeki Cumhuriyet Ortaokulu Erkekler Voleybol Takımı, kaydettikleri başarı ile Türkiye finallerine adını yazdırdı.

2024-2025 Eğitim ve Öğretim Yılı Küçük Erkekler Voleybol Bölge Birinciliği müsabakaları, Artvin’in Hopa ilçesinde gerçekleştirildi. Bu turnuvada rakiplerini geride bırakan Oltu Cumhuriyet Ortaokulu Erkekler Voleybol Takımı, şampiyonluk elde ederek Erzurum’u Türkiye yarı finallerinde temsil etme hakkını elde etti.

Oltu Kaymakamı Mustafa Çelik, şampiyon takımın başarısını kutlamak amacıyla okul yönetimi ve sporcular ile bir araya gelerek, Okul Müdürü Ömer Sayar ve Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni Muhammet Nuri Macit’e başarılarından dolayı tebriklerini iletti.

Beden eğitimi ve spor öğretmeni Muhammet Nuri Macit, ekibi 11 Mart’ta Giresun’da yapılacak Türkiye Finallerine sıkı bir şekilde hazırlamak için idmanlarına devam ediyor. Takım üyeleri, Oltu Cumhuriyet Ortaokulu’nun adını Türkiye Finali’nde en iyi şekilde temsil etmek için çaba gösterdiklerini ve hedeflerine ulaşmak için özveriyle çalıştıklarını belirtiyor.