Ömer Çelik: Son Olayların Sebepleri Aydınlatılacak ve Failler Bulunacak

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik, son zamanlardaki faciaların ardından faillerin bulunması için kararlılık vurgusu yaparak başsağlığı diledi. Çelik, kadınların demokrasi mücadelesindeki önemine de dikkat çekti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik, son zamanlardaki faciaların

Adana’da düzenlenen AK Parti İl Kadın Kolları 7. Olağan Kongresi’nde konuşan Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, son günlerde meydana gelen trajik olaylarla ilgili açıklamalarda bulundu. Yangında yaşamını yitiren 78 kişi ve apartman çökmesi sonucu hayatını kaybeden 2 vatandaşın ailelerine başsağlığı dileyen Çelik, “Cumhurbaşkanımızın ve partimizin kararlılığı açıktır. Bu hain olayların sebeplerini araştırarak, sorumlularını ortaya çıkarmak için çalışmalara devam edeceğiz” şeklinde ifade etti.

Demokrasinin güçlenmesi için kadınların önemli bir rol üstlendiğini belirten Çelik, “Geçmişte olduğu gibi bugün de kadınlarımız, demokrasi mücadelesinin en ön saflarında yer alıyor” diye vurguladı. 2002 yılından bu yana kadınların siyasetteki etkisini artırmaya yönelik çabaların sürdüğüne de değinen Çelik, “Adana’da AK kadınların asla geri planda kaldığına tanık olmadım” ifadelerini kullandı.