Osmaneli İlkokulu’nda Sağlıklı Beslenme Etkinliği Gerçekleştirildi

Bilecik’in Osmaneli ilçesinde, Eğitimde Nitelik ve Vizyon Programı (BİL-EN) çerçevesinde ‘Sağlıklı Besleniyorum’ etkinliği düzenlendi. Kaymakam Abdüssamed Kılıç ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Erhan Döş, öğrencilerle birlikte velilerin hazırladığı çorbayı dağıttı ve sağlıklı beslenmenin önemini vurguladı.

Bilecik'in Osmaneli ilçesinde, Eğitimde Nitelik ve Vizyon Programı (BİL-EN) çerçevesinde

Bilecik iline bağlı Osmaneli’de, Eğitimde Nitelik ve Vizyon Programı (BİL-EN) çerçevesinde “Sağlıklı Besleniyorum” etkinliği gerçekleştirildi.

Osmaneli İlkokulu’nda düzenlenen etkinliğe, Bilecik’in Osmaneli Kaymakamı Abdüssamed Kılıç ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Erhan Döş katıldı ve burada öğrencilerle bir araya geldi. Kaymakam Kılıç ile Müdür Döş, etkinlik süresince veliler tarafından hazırlanan çorbaları öğrencilere tek tek sundu. Gerçekleştirilen bu programda çocukların sağlıklı beslenmeye dikkat etmelerinin önemine vurgu yapıldı. Kılıç, öğretmenlerin ve velilerin bu geleneği sürdürerek öğrencilere erken yaşta sağlıklı beslenme alışkanlığını kazandırdıklarını belirtti. Programın sonunda ise Kılıç, katkıda bulunan tüm kişilere teşekkürlerini iletti.