Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin atletizm takımı, Bursa’da gerçekleştirilen U16 Türkiye Şampiyonası’nda podyuma çıkarak şehre büyük bir onur yaşattı.
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü’nün sporcuları, bu önemli şampiyonada 650 atletin katıldığı bir organizasyonda başarılı sonuçlar elde etti. Ekin Yatcı, 3 adım atlama dalında Türkiye ikincisi olurken, Baran Uzunoğlu ise 300 metre yarışında Türkiye üçüncüsü olarak başarı kazandı. Ayrıca, Zülal Sınır ve Yakup Efe Koray, sırıkla yüksek atlama kategorisinde Türkiye üçüncüsü, Selin Tan ise aynı disiplinde Türkiye beşincisi olarak dikkat çekti.
![Sakarya’nın Atletizm Takımı, Bursa’daki U16 Türkiye Şampiyonası’nda Önemli Başarılar Elde Etti Sakarya Büyükşehir Belediyesi atletizm takımı, Bursa'daki U16 Türkiye Şampiyonası'nda başarılı](https://www.haberkenti.com/wp-content/uploads/2025/02/buyuksehirin-atletleri-bursadaki-sampiyonada-sakaryaya-gurur-yasatti_f37c9ef01330-1100x650.jpg)