Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin, kadın kuaförleriyle bir araya gelerek kahvaltılı bir toplantı düzenledi. Sancaktepe Belediyesi’nin Şehit Furkan Doğan Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen etkinlikte, İstanbul Kadın Kuaförler ve Manikürcüler Odası’nın yönetim kurulu üyeleri ile yerel kuaförler bir araya geldi. Başkan Yeğin, kendileriyle gerçekleştirdikleri ve planladıkları projeler hakkında bilgiler paylaştı. İlçedeki sosyal yaşamın daha iyi hale getirilmesi için çalıştıklarını dile getiren Yeğin, her kesimle diyalog kurarak sorunları çözmeye gayret ettiklerini ifade etti. “Amacımız, ilçemizin gereksinimlerini tek tek karşılamak” dedi.
Başkan Yeğin, önceki belediye yönetimini eleştirerek, “Başladığımızda, durum oldukça kötüydü. Bunları herkesle paylaştık, Türkiye genelinde duyurduk. Bir ilçe, bir belediye tek tek başkalarına peşkeş çekilmişti. 300 bin metrekarelik kamu alanı tanıdıklara satılmış” sözlerine yer verdi.
“En çok proje üreten ilçe belediyesiyiz” diyen Yeğin, görev süresince gecesini gündüzüne kattığını belirterek Sancaktepe halkının yaşam kalitesini artırmak için durmadan çalıştıklarını vurguladı. “Ben sadece bir siyasi partinin değil, tüm halkın belediye başkanıyım. Halkımıza karşı olan sorumluluğumuz çerçevesinde çalışmaya devam ediyoruz. İlçemiz, 124 proje ile en fazla projeyi hayata geçiren belediye konumundadır ve bunların 35’ini başarıyla tamamladık. Sancaktepe’nin tüm mahallelerine yönelik yatırımlarımıza devam ediyoruz. Hedefimiz, İstanbul’un önde gelen 5 ilçesinden biri haline gelmektir” şeklinde konuştu.
Esnaf ve sektörel buluşmaların süreceğini dile getiren Başkan Yeğin, katılımcılara teşekkür ederken meslek odası başkanlarına da çeşitli hediyeler sundu.