Sarıgöl’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için Okullar Arası Spor Müsabakaları Başladı

Sarıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde futbol ve voleybol turnuvalarını başlattı. Müdür Cezmi Yıldırak, futbol turnuvasına 15, voleybol turnuvasına ise 20 okulun katıldığını belirtti. Başarılı takımlar ödüllendirilecek.

Sarıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve

Sarıgöl’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde ilçe genelinde futbol ve voleybol turnuvalarının startı verildi.

Futbol müsabakaları Sarıgöl 4 Eylül Stadyumu’nda, voleybol karşılaşmaları ise İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü’ne ait spor salonunda gerçekleştirilmeye başladı.

Sarıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Cezmi Yıldırak, organizasyon hakkında yaptığı açıklamada, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında gerçekleştirdiğimiz okullar arası futbol ve voleybol turnuvaları başladı. Futbol kategorisinde 15 ortaokul, voleybol da ise 20 ilkokul mücadele ediyor. Müsabakalar eleme sistemine göre düzenlenecek ve her iki branşta ilk üçe giren takımlara 23 Nisan’da kupa ve madalyaları takdim edilecek. Tüm okullara başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.