Sinop’ta Lise Öğrencilerine Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Semineri Verildi

Sinop’ta Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi, Sinop Anadolu Lisesi 11. sınıf öğrencilerine “Kadına Yönelik Şiddetle ve Erken Yaşta Evliliklere Mücadele Semineri” düzenleyerek bu konularda farkındalık sağladı ve öğrencilere KADES uygulamasını tanıttı.

Sinop’ta Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi, Sinop Anadolu Lisesi 11.

Sinop’ta, Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi (ŞÖNİM) tarafından lise öğrencilerine yönelik olarak “Kadına Yönelik Şiddetle ve Erken Yaşta Evliliklere Mücadele Semineri” gerçekleştirildi.

Seminer, Sinop Anadolu Lisesi’nin 11. sınıf öğrencilerine hitap ederken, katılımcılara kadınlara yönelik şiddet, erken yaşta evlilik ve bu konularda yürütülen mücadeleler hakkında kapsamlı bilgiler verildi. Ayrıca, öğrencilere KADES uygulaması tanıtıldı ve “Kadına Şiddete Sıfır Tolerans” ile “Bu İlde ŞÖNİM Var” başlıklı broşürler dağıtıldı.