Sinop’ta Motosiklet ile Tehlikeli Hareketler Yapan Sürücü Kaza Geçirdi, Yolcu Yaralandı

Sinop’ta S.O.T., motosikletin önünü kaldırarak tehlikeli bir şekilde seyrettiği sırada kaza geçirdi. Yolcu B.Y. yaralanırken, sürücünün 1,14 promil alkollü olduğu belirlendi. S.O.T.’ye çeşitli maddelerden ceza kesildi ve polis soruşturma başlattı.

Sinop'ta S.O.T., motosikletin önünü kaldırarak tehlikeli bir şekilde seyrettiği sırada

Sinop’ta, trafiğin içinden tehlikeli bir şekilde motosikletin önünü kaldırarak ilerleyen sürücü, direksiyon kontrolünü kaybederek bir kaza yaşadı. Bu kaza sonucu, motosikletin yolcu koltuğunda oturan bir kişi yaralanırken, alkollü olduğu belirlenen sürücüye çeşitli maddelerden cezai işlem uygulandı.

Olay, Sinop’un merkez Camikebir Mahallesi’nde yer alan Alaaddin Keykubat Caddesi’nde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, S.O.T. isimli sürücü, 06 DPV 735 plakalı motosikleti ile cadde üzerinde seyrederken tehlikeli manevralar yaparak önünü kaldırdı. Bu sırada dengesini kaybeden sürücü, motosikletin devrilmesine sebep oldu. Kazanın etkisiyle, motosikletin arkasında oturan B.Y. yaralanarak yola savruldu. Olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, yaralıya ilk müdahaleyi gerçekleştirerek Atatürk Devlet Hastanesi’ne sevk etti.

Sürücünün 1,14 promil alkollü olduğu belirlendi. Olay sonrasında polis ekipleri, sürücü S.O.T.’ye alkol testi gerçekleştirdi. Test sonuçlarına göre, sürücünün 1,14 promil alkollü olduğu saptandı. Bu nedenle, S.O.T.’ye “alkollü araç kullanmak” ve “trafikte tehlikeli hareket” yapmaktan çeşitli cezalara çarptırıldı. Olayla ilgili polis soruşturma başlattı.