Şırnak'ta Narkotik ve Asayiş Operasyonları

Şırnak'ta asayiş, narkotik ve kaçakçılık operasyonları gerçekleştirildi. 10-16 Ağustos tarihleri arasında, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş, Narkotik ve Kaçakçılık Şubesi ekipleri, kent merkezi, 6 ilçe ve Habur Gümrük Sınır Kapısı'nda etkin bir çalışma yürüttü.

Operasyonlar sonucunda, piyasa değeri yaklaşık 2 milyon 500 bin lira olan gümrük kaçağı malzemeler ele geçirildi. Ele geçirilen ürünler arasında 56 adet sentetik ecza (lyrica), 3,82 gram sentetik kannabinoid (bonzai), 111 bin 400 adet kaçak sigara, 126 adet elektronik sigara, bin 100 paket elektronik sigara tütünü, 21 adet cep telefonu, 262 adet gözlük, 12 adet kol saati ve 282 adet çeşitli emtia yer aldı.

Bu operasyonlarda toplam 21 şüpheli gözaltına alındı ve haklarında yasal işlem başlatıldı. Emniyet güçleri, kaçakçılıkla mücadele kapsamında çalışmalarını sürdüreceklerini açıkladı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı