Şırnak’ta Poşet İçinde Yenidoğan Bebek Cesedi Bulundu

Şırnak’ın Silopi ilçesinde bir çoban, Esenli köyü yolu üzerindeki poşette yeni doğmuş bir bebek cesedi buldu. Olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri, bebeğin 3-4 günlük bir kız çocuğu olduğunu belirledi. Ceset, otopsi için gönderilirken, savcılık soruşturma başlattı.

Şırnak'ın Silopi ilçesinde bir çoban, Esenli köyü yolu üzerindeki poşette

Şırnak’ın Silopi ilçesinde, poşet içerisinde bir yenidoğan bebek cesedi bulunduğu bildirildi. Olay, Yenişehir Mahallesi’nde bulunan Esenli köyü yolu üzerinde koyunlarını otlatan bir çoban tarafından fark edildi. Çoban, bir köpeğin bir şeyle oynandığını görünce durumu merakla incelemeye aldı ve bunun bir bebek cesedi olabileceğinden şüphelenerek çevreden yardım istedi. İhbar üzerine, bölgeye hızla sağlık ve polis ekipleri yönlendirildi.

Olay yerinde yapılan ilk incelemeler sonucunda poşet içindeki bebeğin, 3-4 günlük bir kız bebek olduğu belirlendi. Bebeğin ölüm nedeninin netleştirilmesi amacıyla cesedi otopsi için hastaneye kaldırılırken, Silopi Cumhuriyet Savcılığı konuyla ilgili soruşturma başlattı. Güvenlik güçleri, bebeğin kimin ya da kimlerin tarafından bulunduğu bölgeye bırakıldığını belirlemek için kapsamlı bir araştırma yürütüyor.