Siverek’te Güzelşehir Mahallesi’nde Muhtarlık İçin Kıyasıya Rekabet Başladı

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde Güzelşehir Mahallesi’nde muhtarlık seçimleri için 20’den fazla aday yoğun çalışmalar yürütüyor. Adaylar, çeşitli ikramlar ve kapı ziyaretleriyle destek ararken, muhtar adayı Ahmet Parlak, demokratik bir ortamda yarıştıklarını belirtti. Mahalleli Mustafa Çakmak ise kazananın mahalle sorunlarını çözmesini umuyor.

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde Güzelşehir Mahallesi'nde muhtarlık seçimleri için 20'den fazla

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde yeni mahalle statüsü kazanan Güzelşehir Mahallesi’nde muhtarlık seçimleri büyük bir rekabetle sürüyor. Yerel seçim havasını andıran bu süreçte, 20’den fazla muhtar adayı, mahalle sakinlerinin oyunu almak için yoğun bir şekilde çalışıyor.

Fırat Mahallesi’nden ayrılarak bağımsız bir mahalle haline gelen Güzelşehir’de, muhtar adayları farklı seçim stratejileri ile seçmenlerine ulaşmaya gayret ediyor. Adaylar, geceleri mahalle halkına çiğ köfte, tatlı ve çeşitli ikramlarla ziyafet çekerken, gündüzleri kapı kapı dolaşarak projelerini tanıtıyorlar.

Muhtar adayı Ahmet Parlak, seçim sürecinin demokrasi çerçevesinde geliştiğine dikkat çekerek, rakiplerine başarılar diledi. Seçim çalışmalarına dair açıklamalarda bulunan Parlak, “Bu akşam mahalle sakinlerimizle buluşarak projelerimizi ifade etmek için bir çiğ köfte etkinliği düzenledik. Davetimize katılan komşularımıza teşekkür ediyorum. Hedefimiz, mahallemizi dayanışma içinde daha yaşanabilir bir yer haline getirmek. Diğer aday arkadaşlarıma da başarılar diliyorum, umarım kazanan Güzelşehir Mahallesi olur” diye konuştu.

Mahalle sakinlerinden Mustafa Çakmak ise seçim heyecanının kendilerini de etkisi altına aldığını belirterek, “Biz mahalleli olarak oldukça heyecanlıyız. En iyisi kazansın. Mahallemizin sorunlarını çözmekte etkin olacak olan kimse, destek vereceğiz” şeklinde ifadelerde bulundu.