Söke Belediye Başkanı Arıkan, Avukatlar Günü’nde Hukukçuları Ziyaret Etti

Söke Belediye Başkanı Dr. Mustafa İberya Arıkan, 5 Nisan Avukatlar Günü vesilesiyle Aydın Barosu Söke Temsilcisi Nuray Demir Güler ve LİMA A.Ş. avukatlarını ziyaret etti. Adaletin önemine vurgu yapan Arıkan, avukatların daha iyi koşullarda çalışmalarını diledi.

Söke Belediye Başkanı Dr. Mustafa İberya Arıkan, 5 Nisan Avukatlar

Söke Belediye Başkanı Dr. Mustafa İberya Arıkan, Aydın Barosu Söke Temsilcisi Nuray Demir Güler’i makamında ağırladı. 5 Nisan Avukatlar Günü dolayısıyla gerçekleştirilen bu ziyarette, Belediye Başkan Yardımcısı Avukat Adviye Çetin de yer aldı.

Başkan Arıkan, ayrıca belediyeye bağlı LİMA A.Ş. avukatları Filiz Ceylan ve Gizem Önür ile de ofisinde bir araya gelerek, bu özel günü kutladı. Hukuk İşleri Müdürü Av. Adviye Çetin ve Av. Emine Kaya’nın da bu anlamlı günlerini tebrik eden Başkan Arıkan, Söke Belediyesi meclis üyelerinden Av. Tuncay Bozdağ ile bir buluşma daha gerçekleştirerek kutlamalarını sürdürdü.

Söke Belediye Başkanı Dr. Mustafa İberya Arıkan, avukatların daha iyi çalışma koşullarına sahip olmaları gerektiğini söyleyerek; “Avukatlar, adalet sisteminin temel direklerinden biridir. Savunma hakkını gerçekleştiren tüm hukuk camiasının günü kutlu olsun. Gelecek için adaletin her zaman ön planda olduğu bir dünya diliyorum” ifadelerini kullandı.