Söke’de Jandarmanın Operasyonu ile Suçlu Şahıs Yakalandı

Aydın’ın Söke ilçesinde jandarma, hakkında 11 yıl 8 ay hapis cezası bulunan A.N.Y. isimli şüpheliyi yakaladı. Şahıs, konut dokunulmazlığını ihlal ve hırsızlık suçlarından aranıyordu ve tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Aydın'ın Söke ilçesinde jandarma, hakkında 11 yıl 8 ay hapis

Aydın’ın Söke ilçesinde çeşitli suçlarla ilgili olarak aranan bir şüpheli, jandarma ekipleri tarafından tespit edilerek yakalandı.

Söke İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT), aranan şahısların tutuklanması amacıyla kapsamlı bir operasyon düzenledi. Yapılan araştırmalar sonucunda, Konut Dokunulmazlığını İhlal Etme suçundan iki ayrı dosyası ve Bina İçerisinde Bulunan Eşya Hakkında Hırsızlık suçlarından toplam 11 yıl 8 ay hapis cezası bulunan A.N.Y. isimli şahsın Söke-Kuşadası Karayolu üzerindeki varlığı fark edildi. Gözaltına alınan şahıs, gerekli işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.