Trabzonspor, Kayserispor Maçı Hazırlıklarına Danylo Sikan ile Start Verdi

Trabzonspor, Kayserispor ile oynayacağı maç için hazırlıklara başladı. Teknik Direktör Şenol Güneş önderliğindeki antrenmanda yeni transfer Danylo Sikan da yer aldı. Futbolcular, ısınma sonrası taktik çalışarak antrenmanı tamamladı.

Trabzonspor, Kayserispor ile oynayacağı maç için hazırlıklara başladı. Teknik Direktör

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig’in 22. haftasında Kayserispor ile oynayacağı maç için hazırlıklara start verdi. Yeni oyuncu Danylo Sikan, ilk defa takım ile birlikte antrenman yaptı.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde Teknik Direktör Şenol Güneş’in gözetiminde gerçekleştirilen çalışma, ısınma aktiviteleri ile başladı. Daha sonra futbolcular, top kontrolü ve taktik stratejiler üzerine yoğunlaştı. Çalışma, kuvvet antrenmanı ile noktalandı. Ukraynalı forvet Danylo Sikan, ilk defa beraber olduğu takım arkadaşları ile yaptığı antrenmanda gösterdiği motivasyon ve arzuyla göz doldurdu.

Trabzonspor, Kayserispor karşılaşması hazırlıklarına yarın gerçekleştireceği çift antrenmanla devam edecek.