Turgutlu’da Camiler Ramazan İçin Temizleniyor, İbadet İçin Hazır Hale Getiriliyor

Turgutlu Belediyesi, Ramazan öncesi camilerde temizlik çalışmaları başlattı. Temizlik İşleri Müdürü Evren Erbaş Ser, ibadetlerin hijyen sağlanarak yapılmasına yönelik çalışmaların sürekli hale getirileceğini belirtti ve Ramazan’ın tüm insanlığa hayırlar getirmesini diledi.

Turgutlu Belediyesi, Ramazan öncesi camilerde temizlik çalışmaları başlattı. Temizlik İşleri

Turgutlu Belediyesi, Ramazan ayının gelmesiyle birlikte ilçedeki camilerde kapsamlı bir temizlik harekâtı başlattı. Bu temizlik çalışmaları, vatandaşların ibadetlerini hijyenik ve temiz bir ortamda gerçekleştirebilmelerini sağlamak amacıyla yapıldı ve camiler Ramazan ayına özenle hazırlandı.

Turgutlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Ramazan öncesinde ilçedeki camilerin temizliğine hız kazandırdı. Yıl boyunca ibadethanelerin düzenli temizliğini üstlenen ekipler, Ramazan öncesi hem merkezi hem de kırsal alanlardaki camileri ilk teravih namazına hazırladı. Çalışmalar sırasında, camilere ait halıların titizlikle yıkanarak temizlendiği bildirildi.

Temizlik hizmetlerinin süreceğine dair açıklama yapan Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı ve Temizlik İşleri Müdürü Evren Erbaş Ser, “Ramazan ayında birlik ve dayanışmanın güçlendiği bu dönemde, hemşehrilerimizin daha sağlıklı bir ortamda ibadet edebilmeleri amacıyla ilçemizdeki camilerde temizlik faaliyetleri yürütüyoruz. Çalışmalarımız, Ramazan boyunca da devam edecektir. Bu mübarek ayın Turgutlu’muza ve tüm insanlığa sağlık, huzur ve bereket getirmesini temenni ediyorum. Tutulacak oruçların ve duaların kabul olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.