Turgutlu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, kaldırım işgallerine karşı etkili denetimlerini aralıksız bir şekilde gerçekleştiriyor.
Ekipler, Turgutlu genelinde yayaların kaldırımları güvenli bir biçimde kullanabilmesi için çeşitli noktalarda denetimlerde bulundu. Bu denetimler sırasında, yasa ve yönetmeliklere aykırı olarak kaldırımlara ve yol kenarlarına motorlu araç, ticari malzeme ve gıda maddeleri yerleştiren kişiler hakkında gerekli cezalar uygulandı. Kaldırım ve yol işgallerinin engellenmesi amacıyla bu çalışmaların devam edeceği öğrenildi.
Zabıta Müdürü Hasan Kızıl, “Halkımızın huzurunu korumak ve olası olumsuzlukları önlemek amacıyla denetimlerimizi sürdürüyoruz. Kaldırım ve yol kenarlarında geçişi engelleyen hiçbir malzemeye müsaade etmeyeceğiz. Ekiplerimizle birlikte denetim sürecine devam edeceğiz.” şeklinde açıklama yaptı.