Türkeli Suffe Hafızlık Kursu’ndan İlk Hafızlar Yetiştirildi

Sinop’ta Türkeli Suffe Hafızlık Yatılı Kız Kur’an Kursu’nda hafızlığını tamamlayan Rümeysa Özcan, Feyza Şentürk ve Sevcan Aksoy, İlçe Müftü Vekili Ali Sevinç tarafından belgeleriyle ödüllendirildi. Sevinç, hafızları ve hocalarını tebrik etti.

Sinop'ta Türkeli Suffe Hafızlık Yatılı Kız Kur’an Kursu'nda hafızlığını tamamlayan

Sinop İl Müftülüğü, Türkeli Suffe Hafızlık Yatılı Kız Kur’an Kursu’ndan ilk hafızlarını kazandırmanın mutluluğunu yaşıyor.

Bu kursun hafızlık eğitimini tamamlayan öğrencilere, Rümeysa Özcan, Feyza Şentürk ve Sevcan Aksoy’a “Hafızlık Belgeleri” İlçe Müftü Vekili Ali Sevinç tarafından verildi.

Ali Sevinç, hafızlara yönelik yaptığı konuşmada, “Kur’an-ı Kerim’i ezberleyerek, Allah’ın bu dünyadaki en büyük onurlarından birine sahip oldunuz. Kur’an’ı sadece dilinizle değil, kalbinizde de yaşatmalısınız.” ifadelerini kullanarak hafızları, ailelerini ve onları yetiştiren ve büyük özveride bulunan hocalarını kutladı ve başarılar diledi.