Tuzla’da 14 Yaşındaki Ehliyetsiz Sürücü Kadına Çarpıp Altında Sıkıştırdı

Tuzla’da 14 yaşındaki ehliyetsiz sürücü, Meral Bilgin Kaydan’a çarparak yaraladı. Kadın, yaklaşık 1.5 saat süren kurtarma çalışmalarıyla aracın altından çıkarıldı. Belinde kırıklar ve bacaklarında ezilmeler oluşan Kaydan, yaşadığı korku dolu anları anlattı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Tuzla'da 14 yaşındaki ehliyetsiz sürücü, Meral Bilgin Kaydan'a çarparak yaraladı.

Tuzla’da 14 yaşındaki ehliyetsiz bir sürücünün neden olduğu kaza, iş yerinin önünde oturan bir kadına çarparak korkunç bir olayın yaşanmasına yol açtı. Aracın altında kalarak yaralanan kadın, yaklaşık bir buçuk saatlik bir kurtarma sürecinin ardından sıkıştığı yerden çıkarıldı. Yaşadığı korkunç anları aktaran kadın, “Büyük bir gürültü duydum, ne olduğunu anlayamadan arabanın altında buldum kendimi. Kaçışım mümkün olmadı.” dedi.

Kaza, 11 Şubat 2025 tarihinde Tuzla’da meydana geldi. İddiaya göre, ehliyeti olmayan 14 yaşındaki sürücü, arkadaşlarıyla birlikte yola çıktığında direksiyon hakimiyetini kaybederek, iş yerinin önünde bankta oturan Meral Bilgin Kaydan’a çarptı. Olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kadın, yaralı olarak araçtan uzun uğraşlar sonucunda kurtarılıp hastaneye sevk edildi. Kazanın ardından gözaltına alınan sürücü daha sonra serbest bırakıldı. Olay anı ise güvenlik kameralarına yansıdı.

Meral Bilgin Kaydan, kazadan sonra belinde kırıklar ve vücudunun çeşitli yerlerinde morluklar oluştuğunu söyleyerek, “Bir süre bankta oturduktan sonra büyük bir gürültü duydum; ne olduğunu anlamadan aracın altında kaldım. Üzerimde oldukça büyük bir ağırlık vardı, etraftaki sesleri duyup bağıran insanları hatırlayamıyorum. Kurtarma ekipleri geldiğinde sol tarafım tamamen uyuşmuştu. Araba vücuduma sıkışmıştı ve boynum tekerleğin altındaydı. Beni oradan çıkarmak yaklaşık 1 buçuk saat sürdü.” diyerek yaşadığı korkunç durumu anlattı.

Kaza sonrasında büyük bir şok geçirdiğini vurgulayan Kaydan, sağlık durumu hakkında, “Bacağımda ciddi yaralar ve güç kaybı yaşıyorum. Sırtımda kırık, kalçamda morluklar ve kafamda ise darbeden kaynaklı şişlikler var. İlgili tedavi için filmler çekildi ve sonuçları bekliyoruz.” ifadelerine yer verdi. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.