Umut Yılmaz, Karşıyaka’da Genç Sporcularla Bir Araya Gelerek Semt Sahası Projesinin Startını Verdi

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Karşıyaka’daki amatör futbol takımlarının temsilcileri ile bir araya gelerek sahanın eksikliğini giderme sözü verdi. Yılmaz, gençlerin talebi üzerine 2 ay içinde yeni bir semt sahası inşaatına başlanacağını açıkladı.

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Karşıyaka'daki amatör futbol takımlarının temsilcileri

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Karşıyaka’da amatör futbol takımlarının temsilcileri ve oyuncularıyla bir araya gelerek onların sorunlarını ve taleplerini dinledi. Gençlerin semt sahası talebine duyarsız kalmayan Yılmaz, derhal talimat vererek süreci başlattı. Sahanın iki ay içerisinde tamamlanarak hizmete sunulacağını müjdeleyen Yılmaz, “Gençlerimiz yalnızca spor yapmak amacıyla talepte bulunsunlar yeter” şeklinde konuştu.

Karşıyaka’da düzenlenen buluşmada, amatör spor temsilcileri ile genç sporcuları dinleyen Yılmaz, sorunların yanı sıra projelerini de paylaştı. Spor yapabilecek uygun bir saha bulunmamasına üzülen Yılmaz, hemen harekete geçerek bu konuda bir çözüm üreteceğini ifade etti.

“Gençleri sahasız bırakmam” diyen Yılmaz, gençlerin spor yapmak ve futbol oynamak isteğini kesinlikle karşılıksız bırakmayacağını belirtti. “Bu kadar genç ben spor yapmak istiyorum derse, onlara destek olmak benim için bir görevdir. Onları sahasız bırakmayacağım, gerekli projede hemen çalışmalara başlıyorum” şeklinde açıklamada bulundu.

Ziyaretinden bir gün sonra sahayla ilgili gerekli adımlar atıldı. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile birlikte sahada incelemeler yapan Yılmaz, “Gençlerle buluştum ve sadece bir talepte bulundular; o da semt sahası. Gaziantep, geçmişte amatör futbolun merkezi konumundayken, şimdi gençlerimiz spor yapacak alanlardan mahrum kaldı. Bu talebe kayıtsız kalmak imkansız. Ekibimiz proje üzerinde hemen çalışmalara başladı ve umuyorum ki iki ay içinde Gaziantep’te örnek olacak bir sahayı gençlerimizin hizmetine sunacağız” ifadelerini kullandı.